Examen partial II - Psihologie experimentala - deadline:11.01.2010
5 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Psihologie experimentala si analiza datelor
Pagina 1 din 1
Examen partial II - Psihologie experimentala - deadline:11.01.2010
In data de 04.01.2010 vor fi anuntate temele pentru examenul partial II . Limita de predare va fi 11.01.2010 23:59
Re: Examen partial II - Psihologie experimentala - deadline:11.01.2010
Examen partial II
Alegeti un studiu corelational publicat într-una din revistele de specialitate: Creier, Cognitie si Comportament, Romanian Journal of Cognitive and Behavioral Psychotherapy sau alt articol dintr-o revistă de specialitate (disponibilă gratuit online):
1. specificatia trimiterea bibliografică (care să permită identificarea exactă a sursei)
2. identificati variabilele studiului, modul de operationalizare a acestora si tipul scalei de măsurare utilizate.
3. pe baza informatiilor legate de statisticile univariate si tipul scalei de măsurare, analizati măsura în care coeficientul de corelatie calculat este adecvat pentru situatia de cercetare dată.
4. pe baza descrierii metodologiei de cercetare (sectiunea procedură de lucru si instrumente) identificati eventuale variabile externe care în contextul dat ar putea influenta relatia dintre variabilele măsurate (adică ar putea distorsiona concluziile studiului).
Raportul final va fi editat într-un document Microsoft Office Word, fără restrictii asupra numărului de pagini. Titlul fisierului va fi de forma:
Nume_Prenume_Partial_II.doc
Acest document va fi trimis ca si atasament la un e-mail pe adresa:
experimentalatutor@psychology.ro.
Subiectul acestui e-mail va fi de forma:
Examen Partial II – Nume Prenume
În măsura în care nu vor exista probleme de natură tehnică, confirmarea de primire a e-mailului va fi trimisă în cel mult 48 de ore de la ziua primirii.
Alegeti un studiu corelational publicat într-una din revistele de specialitate: Creier, Cognitie si Comportament, Romanian Journal of Cognitive and Behavioral Psychotherapy sau alt articol dintr-o revistă de specialitate (disponibilă gratuit online):
1. specificatia trimiterea bibliografică (care să permită identificarea exactă a sursei)
2. identificati variabilele studiului, modul de operationalizare a acestora si tipul scalei de măsurare utilizate.
3. pe baza informatiilor legate de statisticile univariate si tipul scalei de măsurare, analizati măsura în care coeficientul de corelatie calculat este adecvat pentru situatia de cercetare dată.
4. pe baza descrierii metodologiei de cercetare (sectiunea procedură de lucru si instrumente) identificati eventuale variabile externe care în contextul dat ar putea influenta relatia dintre variabilele măsurate (adică ar putea distorsiona concluziile studiului).
Raportul final va fi editat într-un document Microsoft Office Word, fără restrictii asupra numărului de pagini. Titlul fisierului va fi de forma:
Nume_Prenume_Partial_II.doc
Acest document va fi trimis ca si atasament la un e-mail pe adresa:
experimentalatutor@psychology.ro.
Subiectul acestui e-mail va fi de forma:
Examen Partial II – Nume Prenume
În măsura în care nu vor exista probleme de natură tehnică, confirmarea de primire a e-mailului va fi trimisă în cel mult 48 de ore de la ziua primirii.
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Daca s-a anuntat abia astazi, deadline-ul nu ar trebui sa isi urmeze cursul natural si sa fie 12?
edit: acuma vad ca a fost postat ieri dupa-masa. ignore me
edit: acuma vad ca a fost postat ieri dupa-masa. ignore me
Indicate the Icon- Interesat
Data de inscriere : 03/12/2009
dargii mei,,pe mine ma depaseste total examenul asta partial..eu am inceput de 3 ori pana acum si am stat toata ziua cu capul in calculator,dar nu reusesc sa ii dau un sens...stie cineva incotro trebuie sa o luam?ce anume trebuie sa facem..sa calculam ceva?ori is proasta eu..ori am gresit facultatea!!!!!!
ANCA MURESAN- Helper
.....
de unde sa scot studiu asta ?!....ca nu gasesc ...sau is eu prea batut in cap.....pls help me!
gtt- Trecator
Data de inscriere : 09/12/2009
Varsta : 38
Localizare : Cluj-N
gtt a scris:de unde sa scot studiu asta ?!....ca nu gasesc ...sau is eu prea batut in cap.....pls help me!
D. profesor Sebastian Pintea ne-a invatat ieri un 'trick'
- search in google advanced pentru correlational study; puteti incerca si in limba romana studiu corelational (in engleza in special pt ca in engleza se gaseste intotdeauna mai mult material bibliografic) ... cine nu se descurca in engleza, sa incerce in lb. romana
nu uitati sa mentionati .pdf la formatul documentului
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Articolul folosit de mine pentru acest examen partial este Download aici . Da l-am gasit pe google folosind http://scholar.google.com , cautand Cognitive and Behavioral Psychotherapy. Bine... ca am scris eu prostii la examen asta e altceva, dar voiam sa arat ca exista pe internet (gratuit) ceea ce ne-a cerut sa cautam.
puteai sa-l pui si mai repede,inainte de termenul maxim de la examen,Adi!
ANCA MURESAN- Helper
Subiecte similare
» Examen partial II - Psihologie experimentala - deadline:11.01.2010
» Examen partial II - Psihologie experimentala - anuntarea temei; deadline:11.01.2010
» Subiecte examen (date in sesiunile trecute) la Psihologie Experimentala
» Proiect Partial II - Psihologie experimentala - deadline:21.12.09
» Examen partial II - Psihologie experimentala - anuntarea temei; deadline:11.01.2010
» Subiecte examen (date in sesiunile trecute) la Psihologie Experimentala
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Psihologie experimentala si analiza datelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|