UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala

5 participanți

In jos

catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala Empty catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala

Mesaj  thea Mier Feb 03, 2010 1:32 pm

A aparut pe portalul IDD catalogul cu notele la examenele si proiectele la experimentala, la adresa asta:

https://portal.portalid.ubbcluj.ro/romana/psihologie_ro/an1/psy1031/Shared%20Documents/Proiecte%20partiale%20si%20examene/Catalog%20Proiecte%20si%20Examene%20Partiale%202009%20-%202010%20sem%201.pdf

cine nu reuseste sa acceseze, il gaseste pe grup la Psihologie experimentala>Files

Pentru orice nelamuriri sau probleme legat de note va rugam sa scrieti pe adresa de tutore:

experimentalatutor@psychology.ro

---------------------------------

ps: speram ca pe vineri sa avem si notele finale

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala Empty ..........

Mesaj  OanaSt Mier Feb 03, 2010 6:52 pm

is curioasa notele la examen cand le afiseaza?ca pe undeva am citit ca la 4 zile dupa examen..a fost sambata.....
defapt nu sunt curioasa...vreau sa aflu daca mai am de indurat chinuri pt o restanta sau nu
daca i sa parut cuiva f simplu examenu...va rog lamuriti-ma si pe mine:)) ca cel putin la exercitiu de calculat.....pauza.....

OanaSt
Vin pe aici des
Vin pe aici des

Data de inscriere : 07/12/2009

Sus In jos

catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala Empty Re: catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala

Mesaj  ANCA MURESAN Mier Feb 03, 2010 9:51 pm

ciao,e cineva dintre voi care nu a primit nota la vreunul din examene partiale sau proiecte?
mie nu mi-au corectat la primul examen partial..as vrea sa stiu daca mai sunt cazuri similare?
mersi mult

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Data de inscriere : 03/12/2009

Sus In jos

catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala Empty Re: catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala

Mesaj  thea Mier Feb 03, 2010 10:55 pm

OanaSt a scris:is curioasa notele la examen cand le afiseaza?ca pe undeva am citit ca la 4 zile dupa examen..a fost sambata.....
defapt nu sunt curioasa...vreau sa aflu daca mai am de indurat chinuri pt o restanta sau nu
daca i sa parut cuiva f simplu examenu...va rog lamuriti-ma si pe mine:)) ca cel putin la exercitiu de calculat.....pauza.....
oana,

gabi vonas a scris : Speram ca pe vineri sa avem notele finale postate.

*** Nota finala = notele la examenele partiale si proiectele partiale + nota la proiect de semestru + nota la examen

thea
Alpha
Alpha

Sus In jos

Mesaj  ANCA MURESAN Mier Feb 03, 2010 10:58 pm

deci sa inteleg ca nu sunt unica care nu are toate cele 4 lucrari corectate? Mad ca au pus doar cele pe care au reusit sa le corecteze pana acum? Rolling Eyes

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Sus In jos

Mesaj  thea Mier Feb 03, 2010 11:00 pm

ANCA MURESAN a scris:ciao,e cineva dintre voi care nu a primit nota la vreunul din examene partiale sau proiecte?
mie nu mi-au corectat la primul examen partial..as vrea sa stiu daca mai sunt cazuri similare?
mersi mult

anca,
daca-ti lipseste o nota (la examen partial sau proiect ce ti-a fost confirmat), scrie un email pe adresa tutorilor si spune-le

la noi nu stiu daca s-a mai intamplat si altcuiva, dar am vazut pe forumul celor de la zi ca la ei au mai fost cazuri ... recomandarea a fost sa scrie un email cu lipsa nota la subiect, si detalii in continutul emailului

thea
Alpha
Alpha

Sus In jos

Mesaj  thea Mier Feb 03, 2010 11:02 pm

ANCA MURESAN a scris:deci sa inteleg ca nu sunt unica care nu are toate cele 4 lucrari corectate? Mad ca au pus doar cele pe care au reusit sa le corecteze pana acum? Rolling Eyes

anca ... nici vorba Very Happy

am scris pe scurt ce scrie in suportul de curs ... adica:

----------------------------------------------------

In Sesiunea Normala evaluarea finala se va realiza pe baza unui examen scris desfasurat in sesiunea de la finele semestrului III.

Nota finala se compune din:

a. punctajul obtinut la acest examen in proportie de - 50%
b. aprecierea examenelor de evaluare partiala (doua evaluari) - 15% + 15%
c. evaluarea proiectului de semestru - 10%
d. evaluarea a proiectelor partiale (doua evaluari) - 5% + 5%

---------------------------------------------------

ai inteles acum?

... notele din catalog sunt notele lucrarilor predate si confirmate ... daca tu zici ca-ti lipseste o lucrare, atunci scrie-le ... au avut foarte multe de corectat (impreuna cu lucrarile celor de la zi), so ... mai poate interveni un pic de eroare umana

thea
Alpha
Alpha

Sus In jos

Mesaj  ANCA MURESAN Mier Feb 03, 2010 11:06 pm

pale deci raspunsul nu are de a face cu problema mea,..ca nu am rezultatul la unul dintre acele 4 rezultate ce au afisat azi,..eu oricum am scris la profi de acest fapt,..pt ca mi/au trimis si confirmare la examen I partial,..asa ca....as vrea sa stiu nota Mad

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Sus In jos

Mesaj  thea Mier Feb 03, 2010 11:08 pm

daca le-ai scris e ok, atunci trebuie sa-ti raspunda

asta trebuie sa faci, sa le scrii! daca nu-ti raspund, atunci mai scrie-le 1 data

sa scrii clar in subiectul email-ului lipsa nota (asta daca nu-ti raspund in timp util)

thea
Alpha
Alpha

Sus In jos

Mesaj  ANCA MURESAN Mier Feb 03, 2010 11:14 pm

cu riscul ca ma repet si sunt plictisitoare,mai zic o dat ca tu esti prea draguta si reusesti sa gasesti mereu timp ca sa ne ajuti!multumim domnului ca existi!sper sa iei toate examenele cu brio,ca meriti si ....pt ca avem tare multa nevoie de tine!!!!!!!te pup,nopte buna! Razz Smile

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Sus In jos

catalog cu notele la examenele si proiectele de la psihologie experimentala Empty LIPSA NOTA LA EXPERIMENTALA

Mesaj  lia Mar Feb 09, 2010 1:13 pm

Buna tuturor,

sunt curioasa Anca daca ti-au raspuns domnii Tutori de la Experimentala.
eu sunt in aceeasi situatie, nu mi-a fost corectata lucrarea Examen Partial I, si am trimis deja 2 emailurile si nu vor sa raspunda !!!
duminica, la examenul de la Psihologie am mai discutat problema mea si cu alti colegi si am mai intalnit o persoana in aceeasi situatie cu noi .....
ESTE INADMISIBIL CE SE INTAMPLA !!!! DE CE SA MAI FAC LUCRARILE DACA NU LE CORECTEAZA DIN LIPSA DE TIMP, SPATIU SAU MAI STIU EU CE ALTE LIPSURI MAI EXISTA ?! SE CERE RESPECT DAR DIN PARTEA DANSILOR NU ESTE SI PLATESC DESTUL SCOALA ASTA ..... LUCRAREA AIA PT DNUL PROFESOR E NIMIC DAR PENTRU MINE INSEAMNA SA MA POT EVALUA SI SA OBTIN UN MIC PUNCTAJ LA NOTA FINALA....
.......DACA ASTA E PROCEDURA, SA SPUNA, MULTUMESC MULT!!! SI MA TRANSFER LA BUCURESTI.....AM ABSOLVIT ASE BUCURESTI DAR PANA AICI NU AM INTALNIT ASEMENEA COMPORTAMENT SI NICI NU AM AUZIT DE ASTFEL DE PROBLEME , PUR SI SIMPLU NU MA GANDEAM CA EXISTA ASA CEVA .....E ASA DE GREU SA RASPUNDA CA NU ARE TIMP, CA MAI ARE DE CORECTAT SI GATA. DAR NU SA LE TOT SCRII SI SA ASTEPTI IN ZADAR .... BUNUL MEU SIMT SPUNE CA NU ARE SENS SA TRIMIT 10 EMAILURI PT UN RASPUNS SI NICI NU VREAU SA- I DERANJEZ DAR NU STIU CUM SA-I FAC SA INTELEAGA ?! DACA NU IMI RASPUND EU NU AM REVELATII DE NICI UN FEL Smile)
CAND NU FAC O TEMA SAU NIMIC LA EXAMEN, E LENEA MEA PE BANII MEI SI POT SA AM TAXEZE, DAR CAND E DISPRET PLATIT PARCA NU-MI CONVINE .
AM SCRIS CAM MULT CA SUNT NERVOASA ....
SPUNE-MI DACA TI-AU RASPUNS MACAR TIE .... MAI SUNT LUCRARI DE CORECTAT ? MAI ASTEPTAM ? LE VOR MAI CORECTA ? MULTUMESC SI MULTA BAFTA IN CONTINUARE .... AVEM NEVOIE TOTI IN ASTFEL DE CONDITII Smile

lia

Data de inscriere : 01/02/2010

Sus In jos

Mesaj  ANCA MURESAN Mar Feb 09, 2010 1:23 pm

ciao,..daca te conforteza asta,iti spun ca eu am trimis 6 mail-uri pana acum si fara nici un raspuns..in ultimul am specificat ca eu am 2 copii si i-am neglijat pt a raspunde cerintelor lor si a-mi face temele,..am pierdut o saptamana pt orice lucrare si proiect,pt a fi la inaltime..si eu sunt de aceeasi parare ,ca e pierdere de timp sa faci teme si apoi sa nu ti le ia in considerare nimeni,energie cheltuita pe nimic..
nu avem alegere,din pacate ei sunt cei care comanda,chiar daca fata de cei de la zi (cum spuneai si tu),noi platim..dar vad ca nu conteaza..
si imagineaza-ti ca sunt cam jumate din colegii nostrii care nu au facut nici o tema...asa ca sa speram ca o sa i-si puna mana profii pe constiinta anxioasa ce o au si o sa caute sa ne corecteze lucrarile,macar atat...
o zi buna,ciao,Anca

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Sus In jos

Mesaj  Olga Mar Feb 09, 2010 8:30 pm

Si eu am trimis doua contestatii prin mail, primul dupa ce s-au afisat notele primului proiect partial, al doilea dupa afisarea restlui de note, si cam atat. Ca de raspuns nici nu poate fi vorba. Data viitoare voi trimite contestatie la Dumnezeu, probabilitatea de a primi raspuns este oricum mai mare decat de la tutori
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum