examen logica anyone? :)
+3
Admin bis
amalia
OanaSt
7 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Logica
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: examen logica anyone? :)
Referitor la cum a decurs examenulul de la logica, ******************************* . Oricum vor fi doar note mari la acest examen, cred
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar Ian 26, 2010 7:06 am, editata de 1 ori (Motiv : Motive de "securitate" :P)
....
claaaar super tare profu asta ma bucur tare ca am ajuns
OanaSt- Vin pe aici des
Data de inscriere : 07/12/2009
Buna
Salut ma bucur si eu am observat ca e de treaba domnul profesor dar trebuie sa mai merg la restante din pacate.Nu cred ca shimba ceva daca ramaneam pana la capat(am iesit mai repede).Lasa ca stiu data viitoare ce ma asteapta.Succes la note pt care a-ti scris ceva luati peste 5.
Mihaela- Trecator
Data de inscriere : 16/01/2010
Re: examen logica anyone? :)
S-a afisat lista cu notele la logica, pe site-ul facultatii, la anunturi IDD
http://psychology.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=31&Itemid=30
o gasiti si pe grup, la attachments
http://psychology.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=31&Itemid=30
o gasiti si pe grup, la attachments
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Examen Logica
» Examen la Introducere in Psihologie II - (pentru cei care nu s-au prezentat la examen în data de 12 iunie)
» Restanta Logica
» Examen partial I
» Examen Experimentala
» Examen la Introducere in Psihologie II - (pentru cei care nu s-au prezentat la examen în data de 12 iunie)
» Restanta Logica
» Examen partial I
» Examen Experimentala
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Logica
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum