examen logica anyone? :)
+3
Admin bis
amalia
OanaSt
7 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Logica
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
examen logica anyone? :)
da cineva examen din logica sau tot anul se duce cu sociologia??? )
OanaSt- Vin pe aici des
Data de inscriere : 07/12/2009
...
super....
da singura care nu pricepe mare lucru din curs sunt?
da singura care nu pricepe mare lucru din curs sunt?
OanaSt- Vin pe aici des
Re: examen logica anyone? :)
eu nu am incercat inca sa inteleg ceva....dar intalnirea la logica e in 16? sau a fost in 9? stie cineva?
amalia- Mesaje : 4
Data de inscriere : 11/01/2010
si ceva teme oare avem?si de examen se stie ceva?
amalia- Mesaje : 4
Data de inscriere : 11/01/2010
...
nimic de teme nici de examen...e mai nasol asa ca toata nota finala se bazeaza pe examen...
OanaSt- Vin pe aici des
hop si eu
Si eu ma incadrez la logica... ma refer la curs, desigur, dar stiu ca doar sambata, 16 ianuarie, vom sti ceva sigur despre examen, profesor si materia asta frumoasa. Care din voi veniti sambata? Ideal ar fi sa fim cat mai multi dintre putini, nu?
teo.gavrilas- Mesaje : 3
Data de inscriere : 06/12/2009
Varsta : 48
Localizare : Oradea
.......
eu vin sapt viitoare asa ca 2 sigur suntem
OanaSt- Vin pe aici des
Buna
Sunt si eu la Logica,deci nu esti singurul.
Mihaela- Trecator
Data de inscriere : 16/01/2010
Nu suntem prea multi!
Majoritatea sunt la Sociologie ca e mai usor,dar si logica ne foloseste mult pentru cei care am avut curajul sa ne inscriem:d.Se va afisa pe mail data examenului daca nu sunam la sectretariat.Oricum suntem foarte putini...
Mihaela- Trecator
........
foarte tare profu asta de logica
eu as propune urmatoarea intalnire cu dansu inainte de examen sa fie in data de 3 dupamasa candva pt ca de dimineata am examen
ar fi ok pt voi?
eu as propune urmatoarea intalnire cu dansu inainte de examen sa fie in data de 3 dupamasa candva pt ca de dimineata am examen
ar fi ok pt voi?
OanaSt- Vin pe aici des
fericiti cei din cluj....
Oana, daca esti din Cluj, crezi ca ai putea vorbi cu mister profesor pentru o intalnire in functie de orele examenelor pe care le avem? Ma refer la o consultatie dupa un examen de-al nostru. Din cate am inteles avem examenul stabilit pe 6 (cel putin teoretic). In felul acesta putem sa participam mai multi.... parerea mea...
mda...foarte fericita ca sunt din cluj :)
pot sa vorbesc cu el nu e o problema atata ca dansul a zis ca o perioada nu va fi in cluj
nu mai stiu exact datele....mai stiti careva cand a spus ca nu poate?
eventual dupa examenu la experimentala in 30 sa fie intalnirea?
trebuie numai sa mai asteptam sa vedem ora la care avem examenele sa stim si lui ce sa-i spunem exact
nu mai stiu exact datele....mai stiti careva cand a spus ca nu poate?
eventual dupa examenu la experimentala in 30 sa fie intalnirea?
trebuie numai sa mai asteptam sa vedem ora la care avem examenele sa stim si lui ce sa-i spunem exact
OanaSt- Vin pe aici des
Buna!
Pentru mine una ar fi ok in 6,bineinteles in funcrie si de alte examene pe care le avem.Nu sunt din Cluj dar locuiesc destul de aproape as putea sa vorbesc cu Doomnul profesor dar nu promit 100%garantat maine ar trebui sa merg la cLuj ca ma si alte treburi de rezolvat,dar nu stiu daca il voi gasi.Eu voi incerca maine sau poimaine.Dar sambata nu a fost nimeni la logica?Poate ca s-a vorbit deja dar noi nu stim:(.Mai tinem legatura.Daca aflu ceva am sa scriu aici si pe grup.
Mihaela- Trecator
Logica...
Acum am vaz un mail in care scrie ca este programat in 6 feb. ex. dar vom mai avea o intalnire cu el pana atunci...Lasa ca nu e rau.O zi frumoasa.
Mihaela- Trecator
.........
in data de 6 feb e programat examenul
propuneti data in care sa fie intalnirea
propuneti data in care sa fie intalnirea
OanaSt- Vin pe aici des
Nu prea mai este timp de o noua intalnire, parerea mea.Ne vom descurca cum putem.
....
ma streseaza ca zic sa fixam noi cu profii si dupa aceea le succes ei...de ce ne mai zapacesc???
daca era in 6 era numa bine...acuma mi-e mi se suprapune cu un alt examen.. nu ca ar fi problema cuiva dar ma plang si eu
daca era in 6 era numa bine...acuma mi-e mi se suprapune cu un alt examen.. nu ca ar fi problema cuiva dar ma plang si eu
OanaSt- Vin pe aici des
examen...
Se pare ca o intalnire cu dl. profesor devine imposibila datorita pozitionarii examenului tocmai duminica aceasta. A facut careva dintre voi "temele de casa". Pe mine ma apuca un chef de "teme de masa" de nu ma vad...
examen logica?!
Doresc sa va rog si eu sa postati informatii noi (daca sunt) privind examenul de logica. Avem o colega de anul 2 (Eliza) care va veni impreuna cu voi la examen (pentru ea e examen de diferenta). Cunoaste de pe site data examenului, dar fiind la master, nu a reusit sa fie prezenta la consultatii. Va rog, in numele ei, daca aveti informatii in plus privind modul de evaluare sau orice alta informatie pe care voi o aveti in acest sens, sa o postati pe forum sau pe grup, pt a-i putea transmite. Va multumesc si va doresc succes. Luci.
luxuleta- Mesaje : 1
Data de inscriere : 04/12/2009
pana la urma nu i-a dat nimeni luciei nici un amanunt cat de mic despre examenul la logica?
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Bafta!
Bafta noua celor care dam astazi examen.Sa speram ca ne vom descurca cumva daca nu mai avem sanse si alta data :!:In legatura cu faptul ca noi trebuia sa alegem,stati linistiti ca de fapt vroiau o idee domnii profesori dar data este clar ca ai o stabilesc in functie de programul lor.Nici lor nu le este usor nu mai au nici o zi libera,nici weekend.Si mie mi-ar fi convenit sa dam in 6 dar daca trebuie mai repede nu avem de ales.Bafta si astept commenturi cum v-ati descurcat la examen.
Mihaela- Trecator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Examen Logica
» Examen la Introducere in Psihologie II - (pentru cei care nu s-au prezentat la examen în data de 12 iunie)
» Restanta Logica
» Examen partial I
» Examen Experimentala
» Examen la Introducere in Psihologie II - (pentru cei care nu s-au prezentat la examen în data de 12 iunie)
» Restanta Logica
» Examen partial I
» Examen Experimentala
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Logica
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum