UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tema 2 - Introducere in Neurostiinte

4 participanți

In jos

Tema 2 - Introducere in Neurostiinte Empty Tema 2 - Introducere in Neurostiinte

Mesaj  Admin bis Mar Dec 01, 2009 3:33 am

Identificati cel putin trei motive pentru care durerea este diferita de senzatiile tactile
si termice, în general. Raspunsul nu trebuie sa depaseasca o pagina (tehnoredactata).
Aceasta tema se va preda la a doua consultatie. Pentru rezolvarea corespunzatoare a
temei se va acorda 1 punct.

Tema trebuie trimisa pana la data examenului in adresa de mail NeuropsihologieTutor@psychology.ro

Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier Ian 13, 2010 3:05 pm, editata de 1 ori (Motiv : schimbarea limitei de predare a temei.)

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in Neurostiinte Empty salutare !

Mesaj  gtt Vin Ian 08, 2010 1:36 pm

Maine , adica in 09.01.2010 avem consulatie la aceasta materie , tema tot maine trebuie sa o predam sau in data de 16 ?
gtt
gtt
Trecator
Trecator

Data de inscriere : 09/12/2009
Varsta : 38
Localizare : Cluj-N

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in Neurostiinte Empty Re: Tema 2 - Introducere in Neurostiinte

Mesaj  Admin bis Vin Ian 08, 2010 3:00 pm

gtt a scris:Maine , adica in 09.01.2010 avem consulatie la aceasta materie , tema tot maine trebuie sa o predam sau in data de 16 ?

Asta cred ca o sa fie un subiect interesant la consultatie in care vom da noi cu pumnu-n masa sa cerem dreptate si sa predam tema pe 16. Dar daca vrei sa fii sigur ca ajunge tema, trimite-o astazi 8 ianuarie cel tarziu Smile in mail dar si sa o ai la tine la consultatie maine pe data de 9 ianuarie

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in Neurostiinte Empty neurostiinte

Mesaj  ANCA MURESAN Vin Ian 08, 2010 3:45 pm

sa stiti ca eu am trimis temele si mi-au dat deja si confermare,la neuro,genetica si finalmente azi la proiect II de experimentala!
eu zic sa le trimiteti ,ca profii se plicitisesc...dati-le de lucru! Tema 2 - Introducere in Neurostiinte Icon_lol

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Data de inscriere : 03/12/2009

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in Neurostiinte Empty :)

Mesaj  gtt Vin Ian 08, 2010 5:50 pm

ok..mersi mult !
daca ziceti ca profu nu a fost prezent la prima consulatie...adica asa am inteles Laughing ....pot sa duc maine tema 1 sa o predau si sa-i zic ca defapt nu a fost el prezent la consulatie Question Laughing Laughing Laughing
gtt
gtt
Trecator
Trecator

Data de inscriere : 09/12/2009
Varsta : 38
Localizare : Cluj-N

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in Neurostiinte Empty Re: Tema 2 - Introducere in Neurostiinte

Mesaj  Indicate the Icon Vin Ian 08, 2010 7:47 pm

Admin a scris:
gtt a scris:Maine , adica in 09.01.2010 avem consulatie la aceasta materie , tema tot maine trebuie sa o predam sau in data de 16 ?

Asta cred ca o sa fie un subiect interesant la consultatie in care vom da noi cu pumnu-n masa sa cerem dreptate si sa predam tema pe 16. Dar daca vrei sa fii sigur ca ajunge tema, trimite-o astazi 8 ianuarie cel tarziu Smile in mail dar si sa o ai la tine la consultatie maine pe data de 9 ianuarie
Daca consultatia la neuro e pe data de 9 nu e absolut normal sa fie predata la consultatie pe data de 9? Cei care nu pot ajunge la consultatii mi se pare normal sa trimita dupa regula din celelalte cazuri, anume sa fie predata tema pana pe data de 9, ora 24. Sau daca am fost la consultatii, dar n-am terminat de pe acum tema Laughing

Nu vreau sa para ca vin io cu ordine si disciplina, insa am detectat confuzie Very Happy

Indicate the Icon
Interesat
Interesat

Data de inscriere : 03/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum