Tema 6 - Introducere in psihologie
4 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Introducerea in Psihologie
Pagina 1 din 1
Tema 6 - Introducere in psihologie
Lucrarea de evaluare nr. 6
Urmariti pe parcursul unei saptamani comportamentul a doi sau mai multi copii aflati în stadii
de dezvoltare diferite si identificati (în situatii concrete) elementele specifice etapei de
dezvoltare în care se afla fiecare (maxim 1 pagina).
Această sarcina se va trimite pe e-mail, pe adresa tutorilor, pana în data de 08.01.2010. Se vor
acorda 0,5 puncte pentru rezolvarea corespunzatoare a sarcinii
Urmariti pe parcursul unei saptamani comportamentul a doi sau mai multi copii aflati în stadii
de dezvoltare diferite si identificati (în situatii concrete) elementele specifice etapei de
dezvoltare în care se afla fiecare (maxim 1 pagina).
Această sarcina se va trimite pe e-mail, pe adresa tutorilor, pana în data de 08.01.2010. Se vor
acorda 0,5 puncte pentru rezolvarea corespunzatoare a sarcinii
Re: Tema 6 - Introducere in psihologie
Link pentru evaluarea nr 6
http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dFlNWFFHTzdYWnZHT3JRaHg5Vk5ZdUE6MA
In momentul in care ati completat toate spatiile
- Nume si prenume
- Anul si forma de invatamant
- Numarul matricol
- Adresa de email
- Denumire proiect
- Descriere proiect
Dati click pe optiunea (butonul) SUBMIT si veti primi instantaneu o confirmare ca lucrarea de evaluare a fost trimisa si primita. In cazul in care nu ati completat un camp din cele anterior mentionate, veti vedea un mesaj prin care va instiinteaza ca nu ati completat toate spatiile, iar spatiul necompletat va fi incadrat cu rosu.
Tutore generala
http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dFlNWFFHTzdYWnZHT3JRaHg5Vk5ZdUE6MA
In momentul in care ati completat toate spatiile
- Nume si prenume
- Anul si forma de invatamant
- Numarul matricol
- Adresa de email
- Denumire proiect
- Descriere proiect
Dati click pe optiunea (butonul) SUBMIT si veti primi instantaneu o confirmare ca lucrarea de evaluare a fost trimisa si primita. In cazul in care nu ati completat un camp din cele anterior mentionate, veti vedea un mesaj prin care va instiinteaza ca nu ati completat toate spatiile, iar spatiul necompletat va fi incadrat cu rosu.
Tutore generala
??
adolescentul intra la categoria copil sau nu?sau vor doar sa luam de exemplu un bebe de cateva luni si un copil de 5 ani?
OanaSt- Vin pe aici des
Data de inscriere : 07/12/2009
OanaSt a scris:adolescentul intra la categoria copil sau nu?sau vor doar sa luam de exemplu un bebe de cateva luni si un copil de 5 ani?
Pai trebuie sa iei doi sau trei copii din stadii diferite, sunt 4 stadii.
Stadiu 1: inteligenta senzorio-motorie (0 - 2 ani)
Stadiu 2: gandirea preoperatorie (2 - 6/7 ani)
Stadiu 3: operatii concrete (6/7 - 11 ani)
Stadiu 4: gandirea formala (11/12 - 14/15 ani)
Analizezi separat si tragi concluzii in functie de cum se categorizeaza fiecare stadiu cel studiezi.
Dar astazi este data de 8, daca trimiti astazi tema nu stiu daca ti-o mai ia in considerare, insa poti incerca.
de ce crezi ca nu se ia in considerare?Admin a scris:Dar astazi este data de 8, daca trimiti astazi tema nu stiu daca ti-o mai ia in considerare, insa poti incerca.
nu la toate termenul limita e inclusiv data specificata (in cazul asta data de 8, adica astazi)?
eu asa cred ...
an nou fericit
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
...
sper sa il ai si azi ca altfel nici o sansa )
OanaSt- Vin pe aici des
De acord cu thea. Cum sa fie prea tarziu? Daca zice ca tema poate fi predata pana pe 8 inseamna ca poate fi predata si pe data de 8 pana la ora 24.
Indicate the Icon- Interesat
Data de inscriere : 03/12/2009
...
da..am trimis tema 5 si mi-a luat-o
pe 6 mai am ca in curs si in atkinson nu am gasit nimic sa ma lamureasca exact...dar in schimb am gasit teoriile lui piaget si sunt explicate frumos...ma iau dupa alea...alte sfaturi mai aveti pt un om disperat?
pe 6 mai am ca in curs si in atkinson nu am gasit nimic sa ma lamureasca exact...dar in schimb am gasit teoriile lui piaget si sunt explicate frumos...ma iau dupa alea...alte sfaturi mai aveti pt un om disperat?
OanaSt- Vin pe aici des
Eu unu numai prostii am scris la tema 6, te-as ajuta dar cred ca mai mult te incurc. Ideea am inteles-o insa prea multe argumente nu am avut.
..
aia e stupid pentru ca in curs descrie pe scurt stadiile dar nu da exemple si m-a bagat in ceata complet cu anumiti termeni...s in atkinson nu zice nimic de stadiile respective
am gasit ceva pe scribt, dar si acolo sunt anumite exprimari care nu le inteleg
deocamdata am scris un sfert de pg la un copil de un an si 6 luni si nu mai stiu ce sa scriu...
oricum multumesc de intentie
am gasit ceva pe scribt, dar si acolo sunt anumite exprimari care nu le inteleg
deocamdata am scris un sfert de pg la un copil de un an si 6 luni si nu mai stiu ce sa scriu...
oricum multumesc de intentie
OanaSt- Vin pe aici des
Subiecte similare
» Tema 4 - Introducere in psihologie
» Tema 5 - Introducere in psihologie
» Tema 1 - Introducere in psihologie II
» Tema 4 - Introducere in psihologie II
» Tema 3 - Introducere in psihologie
» Tema 5 - Introducere in psihologie
» Tema 1 - Introducere in psihologie II
» Tema 4 - Introducere in psihologie II
» Tema 3 - Introducere in psihologie
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Introducerea in Psihologie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|