UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Proiect

4 participanți

In jos

Proiect Empty Proiect

Mesaj  Admin bis Sam Mar 06, 2010 10:31 pm

Referat (3 puncte): observarea (si/sau realizarea de experimente) a 12 ore din viata unui animal, fie de companie (proiect My Pet), sau de la Gradina Zoologica (proiect Zoo Day).
Prezentarea referatului condiţionează susţinerea examenului scris.
Referatul va fi predat in ziua examenului scris.

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Proiect Empty Completare

Mesaj  Olga Sam Mar 27, 2010 10:04 pm

pentru cei ce n-ati fost azi la consultatii...
Proiectul valoreaza 3 puncte, cu a mentionat si Adi, si va fi de max 4 pagini. Poate fi scris de mana sau redactat la calculator, se pot atasa poze, inregistrari video, tot ce vor muschii vostri. Se preda in ziua examenului. D-na profesoara e de nota 10 si ne-a dat niste repere pt. alcatuirea lucrarii:
1. Introducere - subiect, scurt istoric al speciei, tipuri de comportamente, teorii, obiectiv al proiectului

2. metode - subiect, istoria subiectului, observatie sau experiment (colectare date, analiza)

3. rezultate

4. concluzii si discutii

5. bibliografie

6. multumiri (animalului ca s-a lasat observat - nu-i o gluma!!!!!!!!)
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Proiect Empty Re: Proiect

Mesaj  thea Sam Mar 27, 2010 11:05 pm

olga, multumim

la o prima lectura (rapida si pe sarite) am crezut ca voi ati urmarit ceva animal acolo Very Happy
... asta patesc cand ma reped, inteleg aiurea

ma bucur ca putem atasa fotografii ... o sa (le) fac un album (animalelor) Very Happy

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

Proiect Empty .....

Mesaj  OanaSt Sam Iun 26, 2010 12:41 pm

Care-i treaba cu articolele? trebuie citite si rezumate? sa aducem rezumatul la examen sau numa pentru noi il facem...???

OanaSt
Vin pe aici des
Vin pe aici des

Data de inscriere : 07/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Olga Sam Iun 26, 2010 5:53 pm

iti alegi un singur articol din acelea 18 (?) primite de la profa..il citesti, ti-l traduci, iti faci notite (pentru tine) si te prezinti maine in examen cu toate astea la tine + faimosul proiect my pet... si apoi mai vedem noi Rolling Eyes . Profa ne-a spus la consultatie ca vom avea ceva de scris in legatura cu articolul respectiv. Atunci de ce am mai avut suportul de curs?
Dragilor, asa foarte sincer, cati dintre voi a deschis macar o singura data acel suport de curs? (se subintelege ca eu nu...)
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Sus In jos

Proiect Empty ....

Mesaj  OanaSt Sam Iun 26, 2010 5:56 pm

de aia intrebam si eu...ca daca examenul e din articol...cursu a fost doar de distractie? Smile)

OanaSt
Vin pe aici des
Vin pe aici des

Data de inscriere : 07/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Olga Sam Iun 26, 2010 6:30 pm

oare cine a avul de facut o comparatie intre obicieiurile de curtare ale animalelor si cele umane? (+ sarcina legata de acel articol/studiu) era subiect de anu' trecut sau s-a dat la zi?... undeva am citit dar nu-mi mai amintesc exact dupa horrorul de la cognitiva....
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus