UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tema 2 - Introducere in psihologie II

5 participanți

In jos

Tema 2 - Introducere in psihologie II Empty Tema 2 - Introducere in psihologie II

Mesaj  Admin bis Sam Mar 06, 2010 9:46 pm

În maxim o pagină, exemplificati relatia dintre motivatia intrinsecă si performanta în
cercetare.
Această temă se va trimite până la data de 05.04.2010, pe adresa de internet care va fi
anuntată în timp util pe site-ul facultătii. Pentru rezolvarea corespunzătoare a temei se vor
acorda 0,75 puncte.

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in psihologie II Empty Re: Tema 2 - Introducere in psihologie II

Mesaj  Geanina Vlad Mar Mar 30, 2010 1:02 am

Nu uitati de tema 2!!! Mai e putin timp sa o facem... de nu, o sa imbinam Mielul cu Motivatia intrinseca... si Pasca cu Performanta in cercetare.... in a doua zi de Paste Shocked

Spor!
Geanina Vlad
Geanina Vlad
De-a casei
De-a casei

Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in psihologie II Empty Re: Tema 2 - Introducere in psihologie II

Mesaj  thea Mar Mar 30, 2010 7:45 am

Very Happy he he he crezi ca o sa fiu mai motivata sa fac drob?

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

Mesaj  Geanina Vlad Mar Mar 30, 2010 8:11 am

Daca abordezi drobul ca o tema de cercetare, poti sa gasesti optimul motivational de a-l face si astfel sa iti cresti performanta lol!
Geanina Vlad
Geanina Vlad
De-a casei
De-a casei

Sus In jos

Mesaj  thea Mar Mar 30, 2010 8:14 am

e primavara, vreme de noi inceputuri .. iarba rasare (stii tu aia cu "verde crud, verde crud" ...), pasarelele ciripesc ... abordez tot ca tema de cercetare Very Happy ... inclusiv drobul

buna dimineata flower

thea
Alpha
Alpha

Sus In jos

Mesaj  Olga Mar Mar 30, 2010 9:00 am

Geanina Vlad a scris:Daca abordezi drobul ca o tema de cercetare, poti sa gasesti optimul motivational de a-l face si astfel sa iti cresti performanta lol!

in acest caz eu am dat de dracu la tema 2....nu mananc nici miel, nici drob....ergo: motivatie 0, nici intrinseca, nici extrinseca Sad
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in psihologie II Empty ...

Mesaj  Matesan Ioana Aniela Mar Mar 30, 2010 11:43 am

in legatura cu tema 2 la introducere, eu incerc sa o fac pana vineri, printre spalat geamuri si perdele, sters de praf si altele,Smile))) da de-mi creste motivatia pentru curatenia de primavara... rabbit
de paste numai de tema la introducere nu o sa am chef, printre ciocnit de oua rosii, miel si vin...

Matesan Ioana Aniela

Data de inscriere : 04/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Geanina Vlad Mar Mar 30, 2010 1:24 pm

Pana sa ne gasim noi diversele motivatii, dragutii de ei au fost foarte motivati de venirea vacantei de Paste. Au afisat notele la prima tema si linkil unde trebuie trimisa tema 2. Voila:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEdUaFRJZ1pnNXk5bVJUTThPaFFIdmc\
6MA

Acu avem macar Directia (adresa) catre care trebuie sa ne trimitem ... motivatia... afro lol!

Geanina
Geanina Vlad
Geanina Vlad
De-a casei
De-a casei

Sus In jos

Mesaj  thea Lun Apr 19, 2010 4:28 pm

ati fost cuminti? Very Happy

... s-au publicat notele la a doua lucrare

http://psychology.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=31&Itemid=30

geanina, nu incerci sa le ceri baremul?

thanks Very Happy

thea
Alpha
Alpha

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in psihologie II Empty Barem de corectare

Mesaj  Geanina Vlad Mier Apr 21, 2010 3:18 pm

Am scris la sugestia Teodorei tutorilor si am primit raspuns:

Buna ziua!
Colegii mei m-au rugat sa va cer daca se poate grila de evaluare a temei 2 la Introducere in psihologie. La celelalte materii am primit si baremurile, acestea ajutandu-ne sa ne autoevaluam si sa ne corectam modul de abordare a temelor pe viitor. Daca puteti sa imi trimiteti un astfel de barem, o sa il postez de grupul nostru de discutii.

Buna ziua,
Ne pare bine ca doriti sa va autoevaluati in conformitate cu baremul de corectare. Atrag doar atentia ca, in cazul acestei teme, am facut un compromis: desi cerinta specifica foarte clar sa exemplificati cum ar arata relatia dintre motivatie intrinseca si performanta in cercetare, foarte putini dintre voi au facut acest lucru; de aceea am decis ca exemplificarea sa constituie o mai mica parte din punctaj decat ar fi trebuit... Asta ca sa stiti pe viitor ca daca cerinta suna "exemplificati", in general cam jumatate din punctajul total al temei ar merge la exemplul propriu-zis (sper sa va ajute aceasta observatie pentru temele viitoare - si de la alte materii).

Baremul:
- descrierea motivatiei intrinseci 0.2
- descrierea relatiei dintre motivatia intrinseca si performanta in cercetare 0,3
- exemplificare corespunzatoare 0,15
- coerenta redactarii 0,1

Tutore Introducere in Psihologie
Geanina Vlad
Geanina Vlad
De-a casei
De-a casei

Sus In jos

Tema 2 - Introducere in psihologie II Empty barem corectare

Mesaj  Olga Mier Apr 21, 2010 7:39 pm

...e bestial, ce sa zic.... Twisted Evil
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum