Consultatii online prin Yahoo Messenger
+3
Alerim
allynutza
Lacry
7 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I semestrul 2 :: Informatii reorganizate din semestrul 2 (members only) :: Psihologie experimentala si analiza datelor II
Pagina 1 din 1
Consultatii online prin Yahoo Messenger
Dat fiind feedbackul pozitiv pe care l-am primit de la voi legat de această formă de comunicare, vom continua şi in semestrul II cu aceste consultaţii online prin Yahoo Messenger.
Calendar săptămânal al consultaţiilor:
Luni - 18:00 - 20:00
Miercuri - 16:00 - 18:00
Joi - 10:00 - 12:00
Joi - 16:00 - 18:00
ID-ul de Yahoo Messenger este:
tutoriatexperimentala
Orice modificare a orelor de consultaţii va fi anunţată prin modificarea informaţiilor din acest anunţ.
Calendar săptămânal al consultaţiilor:
Luni - 18:00 - 20:00
Miercuri - 16:00 - 18:00
Joi - 10:00 - 12:00
Joi - 16:00 - 18:00
ID-ul de Yahoo Messenger este:
tutoriatexperimentala
Orice modificare a orelor de consultaţii va fi anunţată prin modificarea informaţiilor din acest anunţ.
Lacry- Trecator
Data de inscriere : 25/02/2010
Localizare : Cluj-Napoca
experimentala?
de rezultatele la restanta de la experimentala nu se mai aude nimik? vad ca nu se mai vorbeste despre asta. sarim in semestrul 2 fara sa-l incheiem pe primul.
allynutza- Mesaje : 4
Data de inscriere : 11/01/2010
Re: Consultatii online prin Yahoo Messenger
...se pare ca da...
Lacry- Trecator
Data de inscriere : 25/02/2010
ID messenger experimentala
Mai postati va rog inca o data Id-ul de mess. pentru consultatiile online la experimentala? Multumesc.
Alerim- Trecator
Data de inscriere : 02/02/2010
ID-ul de Yahoo Messenger este: tutoriatexperimentala
PS: puteai sa citesti tot topicul acesta pentru ca aveai id-ul putin mai sus.
PS: puteai sa citesti tot topicul acesta pentru ca aveai id-ul putin mai sus.
Oana- Helper
Data de inscriere : 15/12/2009
Am citit tot topicul, am vazut Id-ul, dar vroiam sa ma conving ca nu e o greseala. tutoriatexperimentala sau tutorialexperimentala. MULTUMESC
Alerim- Trecator
De ce ma gandeam la o greseala? Pentru ca nu-mi placea cum suna "tutoriatexperimentala", era mai melodios "tutorialexperimentala" (asta ca sa ma intelegi). Stiu, e greu sa intelegi comportamentele oamenilor...
Alerim- Trecator
Consultatii online - ATENTIE!!!
Astazi la consultatii la scoala dl. Bivolaru ne-a luat la rost foarte suparat. Este nemultumit de participarea 0 de cand a inceput semestrul la consultatiile online de joi. Ne-a asteptat, a dat invite la conferinta colegilor care erau online si nimeni nimic.
Ne-a spus raspicat: daca in urmatoarele 2 saptamani nu se schimba nimic, el personal va anula aceste consultatii online pe motiv de dezinteres si lipsa de respect fata de timpul lui din partea noastra.
Avand in vedere ca noi am dorit o forma directa de comunicare cu profesorii, ca i-am determinat sa o realizeze, este pacat sa pierdem acum oportunitatea pentru care am luptat. Parerea mea...
Ne-a spus raspicat: daca in urmatoarele 2 saptamani nu se schimba nimic, el personal va anula aceste consultatii online pe motiv de dezinteres si lipsa de respect fata de timpul lui din partea noastra.
Avand in vedere ca noi am dorit o forma directa de comunicare cu profesorii, ca i-am determinat sa o realizeze, este pacat sa pierdem acum oportunitatea pentru care am luptat. Parerea mea...
Geanina Vlad- De-a casei
Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 44
Un mic efort cu mic cu mare
Sa facem un mic efort si sa intervenim cite un mesaj ,...macar din politete daca nu din convingerea pregatirii
gaby- Vin pe aici des
Data de inscriere : 04/12/2009
Varsta : 52
Localizare : galati
eu azi am fost online....ei nu. De cand a inceput semestrul 2 o singura data l-am prins pe Gabriel Vonas online, undeva pe la inceputul lui martie
Olga- Alpha
Data de inscriere : 13/12/2009
Subiecte similare
» Examen partial 1
» Suportul de curs
» consultatii psihosexualitatii
» Consultatii 09.01.10
» Consultatii II - 10.01.10
» Suportul de curs
» consultatii psihosexualitatii
» Consultatii 09.01.10
» Consultatii II - 10.01.10
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I semestrul 2 :: Informatii reorganizate din semestrul 2 (members only) :: Psihologie experimentala si analiza datelor II
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum