UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Consultatii online prin Yahoo Messenger

+3
Alerim
allynutza
Lacry
7 participanți

In jos

Consultatii online prin Yahoo Messenger Empty Consultatii online prin Yahoo Messenger

Mesaj  Lacry Vin Mar 05, 2010 3:32 pm

Dat fiind feedbackul pozitiv pe care l-am primit de la voi legat de această formă de comunicare, vom continua şi in semestrul II cu aceste consultaţii online prin Yahoo Messenger.

Calendar săptămânal al consultaţiilor:

Luni - 18:00 - 20:00
Miercuri - 16:00 - 18:00
Joi - 10:00 - 12:00
Joi - 16:00 - 18:00

ID-ul de Yahoo Messenger este:

tutoriatexperimentala

Orice modificare a orelor de consultaţii va fi anunţată prin modificarea informaţiilor din acest anunţ.
Lacry
Lacry
Trecator
Trecator

Data de inscriere : 25/02/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Consultatii online prin Yahoo Messenger Empty experimentala?

Mesaj  allynutza Vin Mar 05, 2010 3:47 pm

de rezultatele la restanta de la experimentala nu se mai aude nimik? Question vad ca nu se mai vorbeste despre asta. sarim in semestrul 2 fara sa-l incheiem pe primul.

allynutza

Data de inscriere : 11/01/2010

Sus In jos

Consultatii online prin Yahoo Messenger Empty Re: Consultatii online prin Yahoo Messenger

Mesaj  Lacry Sam Mar 06, 2010 5:40 pm

Sad...se pare ca da...
Lacry
Lacry
Trecator
Trecator

Data de inscriere : 25/02/2010

Sus In jos

Consultatii online prin Yahoo Messenger Empty ID messenger experimentala

Mesaj  Alerim Dum Mar 21, 2010 3:40 pm

Mai postati va rog inca o data Id-ul de mess. pentru consultatiile online la experimentala? Multumesc.

Alerim
Trecator
Trecator

Data de inscriere : 02/02/2010

Sus In jos

Consultatii online prin Yahoo Messenger Empty Re: Consultatii online prin Yahoo Messenger

Mesaj  Oana Dum Mar 21, 2010 6:19 pm

ID-ul de Yahoo Messenger este: tutoriatexperimentala

PS: puteai sa citesti tot topicul acesta pentru ca aveai id-ul putin mai sus.

Oana
Helper
Helper

Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Alerim Dum Mar 21, 2010 6:25 pm

Am citit tot topicul, am vazut Id-ul, dar vroiam sa ma conving ca nu e o greseala. tutoriatexperimentala sau tutorialexperimentala. Laughing MULTUMESC Laughing

Alerim
Trecator
Trecator

Sus In jos

Mesaj  Alerim Dum Mar 21, 2010 6:41 pm

De ce ma gandeam la o greseala? Pentru ca nu-mi placea cum suna "tutoriatexperimentala", era mai melodios "tutorialexperimentala" (asta ca sa ma intelegi). Stiu, e greu sa intelegi comportamentele oamenilor...

Alerim
Trecator
Trecator

Sus In jos

Consultatii online prin Yahoo Messenger Empty Consultatii online - ATENTIE!!!

Mesaj  Geanina Vlad Dum Mar 21, 2010 7:31 pm

Astazi la consultatii la scoala dl. Bivolaru ne-a luat la rost foarte suparat. Este nemultumit de participarea 0 de cand a inceput semestrul la consultatiile online de joi. Ne-a asteptat, a dat invite la conferinta colegilor care erau online si nimeni nimic.
Ne-a spus raspicat: daca in urmatoarele 2 saptamani nu se schimba nimic, el personal va anula aceste consultatii online pe motiv de dezinteres si lipsa de respect fata de timpul lui din partea noastra.

Avand in vedere ca noi am dorit o forma directa de comunicare cu profesorii, ca i-am determinat sa o realizeze, este pacat sa pierdem acum oportunitatea pentru care am luptat. Parerea mea...
Geanina Vlad
Geanina Vlad
De-a casei
De-a casei

Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Consultatii online prin Yahoo Messenger Empty Un mic efort cu mic cu mare

Mesaj  gaby Dum Mar 21, 2010 10:25 pm

Sa facem un mic efort si sa intervenim cite un mesaj ,...macar din politete daca nu din convingerea pregatirii Smile

gaby
Vin pe aici des
Vin pe aici des

Data de inscriere : 04/12/2009
Varsta : 52
Localizare : galati

Sus In jos

Mesaj  Olga Mier Mar 24, 2010 7:02 pm

eu azi am fost online....ei nu. De cand a inceput semestrul 2 o singura data l-am prins pe Gabriel Vonas online, undeva pe la inceputul lui martie
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum