Suportul de curs
+3
Indicate the Icon
Olga
Admin bis
7 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I semestrul 2 :: Informatii reorganizate din semestrul 2 (members only) :: Istoria Psihologiei
Pagina 1 din 1
Re: Suportul de curs
24 martie...suportul de curs exceleaza prin lipsa
Olga- Alpha
Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Cluj-Napoca
Bataie de joc. N-am altceva ce sa zic. Ar trebui sa trimitem petitia aia/incepem miscarea pe care ne-a propus-o colegul nostru acu' ceva vreme. Si repede, pentru ca numai noi avem de pierdut.
Indicate the Icon- Interesat
Data de inscriere : 03/12/2009
ai 100% dreptate, dar chiar daca o facem va fi o lupta cu morile de vant. Personal nu ma dau in vant dupa Mircea Badea, dar are dreptate cand spune 'traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul'
Olga- Alpha
Tot citesc pe aici ca lumea se lasa de scoala. Nici macar asta nu i-ar putea face sa isi schimbe unele 'obiceiuri'? N-am calculator acum acasa si mi-e o ciuda ca in asta chiar as investi efort si nervi. Parca ne vad spre sesiune cu tot felul de probleme si neintelegeri in legatura cu materia si tot greul si responsabilitatea ne vor fi puse in carca.
Indicate the Icon- Interesat
de ce s-ar lasa de obicieiuri? Doar au incasat banii de la noi si in fiecare an va veni o alta trupa de naivi (sa nu zic fraieri). Eu totusi am asa o retinere privind si rezultatele din sesiune si restante. Nu prea imi vine a crede ca din 300 doar 44 am fost asa de iluminati sa ne luam toate examenele
Olga- Alpha
de ce sa nu crezi?
in plus au fost multi care nici n-au venit deloc la examene, unii au renuntat chiar inainte de sesiune (pt ca li s-a parut greu, pt ca li s-au terminat banii sau din cine stie ce alte motive)
asta e
vezi ca trebuie depus efort constant, e greu sa reusesti fara sa-ti faci lucrarile in timpul anului si fara sa studiezi pt examene ... asta presupune efort, timp, interes si un pic de coeficient de inteligenta mai mare (si sa nu uitam: rezistenta la stress ... ca nu toata lumea e asa toleranta si rabdatoare sau are un tel atat de clar incat sa nu-i pese de micile piedici de pe parcurs)
in plus, mai trebuie si bani
... si toate astea in acelasi timp
in plus au fost multi care nici n-au venit deloc la examene, unii au renuntat chiar inainte de sesiune (pt ca li s-a parut greu, pt ca li s-au terminat banii sau din cine stie ce alte motive)
asta e
vezi ca trebuie depus efort constant, e greu sa reusesti fara sa-ti faci lucrarile in timpul anului si fara sa studiezi pt examene ... asta presupune efort, timp, interes si un pic de coeficient de inteligenta mai mare (si sa nu uitam: rezistenta la stress ... ca nu toata lumea e asa toleranta si rabdatoare sau are un tel atat de clar incat sa nu-i pese de micile piedici de pe parcurs)
in plus, mai trebuie si bani
... si toate astea in acelasi timp
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
suport de curs
eu nu l-am primit...poate colegele, dar daca ar fi primit-o in mod sigur ne-o trimiteau.
Geanina, tu, in calitatea ta de sefa de trib, n-ai putea s-o intrebi inca odata pe d-ra Heilman ce se intampla? Trebuia sa avem jumatatea de suport de curs promisa la consultatii miercurea trecuta
Geanina, tu, in calitatea ta de sefa de trib, n-ai putea s-o intrebi inca odata pe d-ra Heilman ce se intampla? Trebuia sa avem jumatatea de suport de curs promisa la consultatii miercurea trecuta
Olga- Alpha
suport de curs "pauza"
Hristos a Inviat! in primul rand ca poate asa e frumos sa va mai salut din cand in cand...nici eu nu am primit nimic de la profa...am fost saptamana trecuta pe la secretariat si d-nele erau prea ocupate cu messenger-ul si mi-au trimis vreo doua vorbe in legatura cu istoria psihologiei..."sa ne relaxam" ca vom primi...de ce nu//////? poate il primim in sesiune chiar si temele gata facute... si mi-au dat o adresa de mail personala a d-nei prof Mirela Calbaza Ormenisan (asa se numeste profa) care am transmis-o geaninei...asteptam...oricum avem ce lucra...la introducere, experimentala si cognitiva...
andreea.marin- Mesaje : 4
Data de inscriere : 02/12/2009
hai sa fim seriosi...cei care am fost la consultatie avem tema pe 3/4 facuta la istoria psihologiei... cred ca am uitat sa mentionez in info-ul de dupa consultatii ca putem face o lucrare (in afara celor obligatorii) despre o anumita tema din suportul de curs (pe care nu-l avem), un curent al psihologiei care ne este mai apropiat, despre ce vor muschii nostri(dar sa aiba oaresce legaturi cu suportul de curs) care valoreaza 1 punct. Repet: aceasta lucrare este facultativa, si nota 11 oricum nu se va da
Olga- Alpha
prima parte din suport pe grupul yahoo
Am postat pe grupul yahoo prima parte din suportul de curs.
Spor!
Spor!
Geanina Vlad- De-a casei
Varsta : 44
:)
in primul rand doresc sa urez succes tuturor la examene
in al doilea rand am o nelamurire...pe group la files este un fisier "tematica" cu 18 teme pentru examenul la istorie... examenul consta din 3 intrebari la care va trebui sa dam raspunsuri scurte, daca bine am inteles....acele 3 intrebari pot fi doar din cele 18 subiecte mentionate mai sus?
multumesc in avans
in al doilea rand am o nelamurire...pe group la files este un fisier "tematica" cu 18 teme pentru examenul la istorie... examenul consta din 3 intrebari la care va trebui sa dam raspunsuri scurte, daca bine am inteles....acele 3 intrebari pot fi doar din cele 18 subiecte mentionate mai sus?
multumesc in avans
OanaSt- Vin pe aici des
Data de inscriere : 07/12/2009
Doua intrebari a cate 3 puncte fiecare vor fi alese de profa din lista aceea cu 18 teme.
A 3 a intrebare este optionala (valoreaza 1 punct, o fac doar cei care vor 10) si nu ne-a spus cum o sa sune.
Intra te rog aici pe forum la informatii reorganizate sesiune, acolo ai mai multe detalii
A 3 a intrebare este optionala (valoreaza 1 punct, o fac doar cei care vor 10) si nu ne-a spus cum o sa sune.
Intra te rog aici pe forum la informatii reorganizate sesiune, acolo ai mai multe detalii
Geanina Vlad- De-a casei
Sesiune iunie 2010 (members only) e folderul
Geanina Vlad- De-a casei
multumesc
dupa ce am citit discutiile de pe grup ma simt vinovata acuma ca am pus intrebarea asta )...scuze de deranj...o sa fiu mai atenta data vitoare
OanaSt- Vin pe aici des
Data de inscriere : 07/12/2009
Subiecte similare
» Suportul de curs revizuit
» CURS FORMATOR: 29 NOV-1 DEC. 2013
» CURS FORMARE COPII AGRESIVI: 24-25 mai 2013
» CURS FORMARE IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 10 IAN. 2014
» CURS FORMARE IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 6 DEC. 2013
» CURS FORMATOR: 29 NOV-1 DEC. 2013
» CURS FORMARE COPII AGRESIVI: 24-25 mai 2013
» CURS FORMARE IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 10 IAN. 2014
» CURS FORMARE IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 6 DEC. 2013
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I semestrul 2 :: Informatii reorganizate din semestrul 2 (members only) :: Istoria Psihologiei
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|