UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

subiecte examen engleza

2 participanți

In jos

subiecte examen engleza Empty subiecte examen engleza

Mesaj  Sonia Mar Ian 26, 2010 12:14 pm

Buna:)
Ca toti ceilalti care intra aici, am si eu o intrebare Razz ...s-au afisat pe grupul nostru niste subiecte de examen la Limba Engleza...in suportul de curs nici vorba de problemele respective( sau nu am fost eu in stare sa pricep)...intr-adevar acestea sunt subiectele din care vom da noi examen,sau sunt din alti ani ? daca da,inseamna ca am face bine sa incepem sa citim articole pe net privitoare la acele subiecte,nu? sunt putin in ceata...imi cer scuze daca pun o intrebare al carei raspuns e la mintea cocosului...oi fi eu mai grea de cap:D multumesc oricum anticipat celui care isi face timp sa imi raspunda. Smile O zi buna tuturor!
Sonia
Sonia

Data de inscriere : 26/01/2010
Varsta : 36

Sus In jos

subiecte examen engleza Empty Re: subiecte examen engleza

Mesaj  Admin bis Mar Ian 26, 2010 3:17 pm

zilele astea am fost foarte ocupat din toate directiile , ai putea sa imi zici si mie care sunt aceste subiecte ca eu nu imi mai aduc aminte de ele (apropo de mintea cocosului Razz )

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

subiecte examen engleza Empty :)

Mesaj  Sonia Mar Ian 26, 2010 4:31 pm

http://groups.yahoo.com/group/psiho_2008/files/subiecte%20examen%20englez%80%A0%A0%E3.doc acesta e link-ul catre subiecte...acum,ca m-am uitat mai atent,am observat ca apartin grupul idd_2008...au fost trimise pe grupul nostru..sunt foarte derutata...sa le iau sau nu in considerare?exista sau nu subiecte explicite pentru examenul NOSTRU la engleza sau inca nu stim de fapt nimik? :confused
Sonia
Sonia

Data de inscriere : 26/01/2010
Varsta : 36

Sus In jos

subiecte examen engleza Empty Re: subiecte examen engleza

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: