UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

consultatii

3 participanți

In jos

consultatii Empty consultatii

Mesaj  ANCA MURESAN Sam Ian 09, 2010 3:17 pm

cine a participat azi la consultatii, ne poate spune si noua ce s-a discutat si hotarat? s-au fixat ceva examene sau detalii despre acestea? multumesc mult anticipat

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Data de inscriere : 03/12/2009

Sus In jos

consultatii Empty Re: consultatii

Mesaj  Admin bis Dum Ian 10, 2010 6:56 am

Astazi mai spre seara voi posta eu cate ceva din ce a fost la consultatii , asta daca nu face lucru asta inaintea mea noua noastra sefa de an Teodora Vlaicu Smile thea

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  thea Dum Ian 10, 2010 9:28 am

buna dimineata,

postez, cum sa nu ... pe masura ce ma trezesc Very Happy

dora

later edit: am adaugat ce ni s-a spus ieri la consultatii referitor la subiectele de examen la sociologie, introducere in neurostiinte si genetica la topicele corespunzatoare. daca din greseala am omis ceva ii rog pe ceilalti colegi care au fost la consultatii sa adauge ... multumesc Very Happy

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

Mesaj  ANCA MURESAN Dum Ian 10, 2010 1:13 pm

am uitat sa va intreb daca au pomenit ceva la genetica si neuro de proiect de semestru? nu trebuia sa avem de facut? in curs asa scrie...

ANCA MURESAN
Helper
Helper

Data de inscriere : 03/12/2009

Sus In jos

Mesaj  thea Dum Ian 10, 2010 3:27 pm

ANCA MURESAN a scris:am uitat sa va intreb daca au pomenit ceva la genetica si neuro de proiect de semestru? nu trebuia sa avem de facut? in curs asa scrie...
Ieri la consultatii d. profesor Miu ne-a spus ca atat la genetica cat si la neuro trebuiesc facute lucrarile dupa cum urmeaza:

- la neuro, cele din suportul de curs curs - trebuie predate pana la examen - si vor fi notate
- la genetica, cele trimise ulterior de tutor si confirmate la prima consultatie - trebuie predate pana la examen - si vor fi notate

in ambele cazuri, atat genetica cat si neuro, lucrarile de mai sus tin loc atat si de teme cat si de proiect

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare