consultatii
3 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Discutii Generale :: Ai intrebari ? Incercam sa te ajutam aici
Pagina 1 din 1
consultatii
cine a participat azi la consultatii, ne poate spune si noua ce s-a discutat si hotarat? s-au fixat ceva examene sau detalii despre acestea? multumesc mult anticipat
ANCA MURESAN- Helper
Data de inscriere : 03/12/2009
Re: consultatii
Astazi mai spre seara voi posta eu cate ceva din ce a fost la consultatii , asta daca nu face lucru asta inaintea mea noua noastra sefa de an Teodora Vlaicu thea
buna dimineata,
postez, cum sa nu ... pe masura ce ma trezesc
dora
later edit: am adaugat ce ni s-a spus ieri la consultatii referitor la subiectele de examen la sociologie, introducere in neurostiinte si genetica la topicele corespunzatoare. daca din greseala am omis ceva ii rog pe ceilalti colegi care au fost la consultatii sa adauge ... multumesc
postez, cum sa nu ... pe masura ce ma trezesc
dora
later edit: am adaugat ce ni s-a spus ieri la consultatii referitor la subiectele de examen la sociologie, introducere in neurostiinte si genetica la topicele corespunzatoare. daca din greseala am omis ceva ii rog pe ceilalti colegi care au fost la consultatii sa adauge ... multumesc
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
am uitat sa va intreb daca au pomenit ceva la genetica si neuro de proiect de semestru? nu trebuia sa avem de facut? in curs asa scrie...
ANCA MURESAN- Helper
Data de inscriere : 03/12/2009
Ieri la consultatii d. profesor Miu ne-a spus ca atat la genetica cat si la neuro trebuiesc facute lucrarile dupa cum urmeaza:ANCA MURESAN a scris:am uitat sa va intreb daca au pomenit ceva la genetica si neuro de proiect de semestru? nu trebuia sa avem de facut? in curs asa scrie...
- la neuro, cele din suportul de curs curs - trebuie predate pana la examen - si vor fi notate
- la genetica, cele trimise ulterior de tutor si confirmate la prima consultatie - trebuie predate pana la examen - si vor fi notate
in ambele cazuri, atat genetica cat si neuro, lucrarile de mai sus tin loc atat si de teme cat si de proiect
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Subiecte similare
» Consultatii 09.01.10
» Consultatii II - 10.01.10
» consultatii
» consultatii
» consultatii psihosexualitatii
» Consultatii II - 10.01.10
» consultatii
» consultatii
» consultatii psihosexualitatii
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Discutii Generale :: Ai intrebari ? Incercam sa te ajutam aici
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|