UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman

2 participanți

In jos

Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman Empty Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman

Mesaj  thea Vin Dec 11, 2009 9:31 am

1. Explicati rolul pe care il au factorii genetici in dezvoltarea organismelor vii, intr-un text de maxim o pagina.

2. Care este rolul geneticii în determinarea structurii genetice a unei populaţii si a frecvenţei unei maladii ereditare?

3. Care credeti ca sunt avantajele existentei a doua sexe, in ceea ce priveste rasa umana, din perspectiva variabilitatii genetice?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temele obligatorii de mai sus trebuiesc trimise in format electronic pe adresa GeneticaTutor@psychology.ro pana la data in care veti avea programat examenul.
Temele din suportul de curs raman cu caracter de autoevaluare.

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman Empty Re: Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman

Mesaj  thea Vin Ian 29, 2010 5:34 pm

From: GeneticaTutor@psychology.ro
Subject: Re: Punctaj teme
Date: Friday, January 29, 2010, 8:11 AM

Punctajul pentru teme va fi luat in considerare doar in aceasta sesiune de examinare, in sesiunea de restante nu va mai face parte din nota finala.

Tutore Genetica

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman Empty Re: Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman

Mesaj  Admin bis Dum Ian 31, 2010 1:32 pm

Se mai pot inca trimite temele la genetica pana la ora 20:00 . Astazi 31 ian 2010.

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Admin bis Dum Ian 31, 2010 9:17 pm

Am trimis, nu mi-am primit confirmare, nasol Sad

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum