Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman
2 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Genetica comportamentului uman
Pagina 1 din 1
Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman
1. Explicati rolul pe care il au factorii genetici in dezvoltarea organismelor vii, intr-un text de maxim o pagina.
2. Care este rolul geneticii în determinarea structurii genetice a unei populaţii si a frecvenţei unei maladii ereditare?
3. Care credeti ca sunt avantajele existentei a doua sexe, in ceea ce priveste rasa umana, din perspectiva variabilitatii genetice?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temele obligatorii de mai sus trebuiesc trimise in format electronic pe adresa GeneticaTutor@psychology.ro pana la data in care veti avea programat examenul.
Temele din suportul de curs raman cu caracter de autoevaluare.
2. Care este rolul geneticii în determinarea structurii genetice a unei populaţii si a frecvenţei unei maladii ereditare?
3. Care credeti ca sunt avantajele existentei a doua sexe, in ceea ce priveste rasa umana, din perspectiva variabilitatii genetice?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temele obligatorii de mai sus trebuiesc trimise in format electronic pe adresa GeneticaTutor@psychology.ro pana la data in care veti avea programat examenul.
Temele din suportul de curs raman cu caracter de autoevaluare.
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Re: Teme obligatorii pentru disciplina Genetica Comportamentului Uman
From: GeneticaTutor@psychology.ro
Subject: Re: Punctaj teme
Date: Friday, January 29, 2010, 8:11 AM
Punctajul pentru teme va fi luat in considerare doar in aceasta sesiune de examinare, in sesiunea de restante nu va mai face parte din nota finala.
Tutore Genetica
Subject: Re: Punctaj teme
Date: Friday, January 29, 2010, 8:11 AM
Punctajul pentru teme va fi luat in considerare doar in aceasta sesiune de examinare, in sesiunea de restante nu va mai face parte din nota finala.
Tutore Genetica
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Se mai pot inca trimite temele la genetica pana la ora 20:00 . Astazi 31 ian 2010.
Am trimis, nu mi-am primit confirmare, nasol
Subiecte similare
» Examen la Genetica comportamentului uman
» Partial psihologie experimentala
» examen genetica
» Restanta Genetica
» Examen Genetica
» Partial psihologie experimentala
» examen genetica
» Restanta Genetica
» Examen Genetica
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I :: Informatii reorganizate din semestrul I (members only) :: Genetica comportamentului uman
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|