UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

fara cuvinte

2 participanți

In jos

fara cuvinte Empty fara cuvinte

Mesaj  maria_monika Mier Apr 07, 2010 5:39 pm

Am avut curajul si dreptul meu [cred] sa intreb tutorele de ce nota mea la prima lucrare este mai mica, decat ma asteptam si drept raspuns am aflat ca nota mea va fi acum 0....si mi-au spus ca daca sunt dezamagita nu este vina lor,,,,,,,,,dar banii mei dati la dansii ,normal ca nu sunt pentru ei, o dezamagire.,..

maria_monika
Trecator
Trecator

Data de inscriere : 04/04/2010

Sus In jos

fara cuvinte Empty Re: fara cuvinte

Mesaj  Olga Mier Apr 07, 2010 5:54 pm

Felicitari pentru performanta. Sper ca ai pastrat e-mailul primit. Eu am indraznit sa intreb la cognitiva, daca notele mele sunt chiar ale mele avand in vedere porcaria (m-am exprimat muuuuult mai diplomatic) ce s-a intamplat la afisarea notelor si am primit raspunsul ca nu am pus intrebarea punctual si cand o voi face voi avea si raspuns. Bestial, ce sa zic Twisted Evil
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj  maria_monika Mier Apr 07, 2010 7:13 pm

Re: Buna ziua
Wed, April 7, 2010 8:52:22 AMFrom: "GeneralaTutor@psychology.ro" View Contact
To: monica_ liviu

--------------------------------------------------------------------------------

Buna ziua,

Daca sunteti dezamagita atunci nu ne invinovatiti pe noi. Tutore Generala

maria_monika
Trecator
Trecator

Data de inscriere : 04/04/2010

Sus In jos

Mesaj  Olga Mier Apr 07, 2010 7:37 pm

Draga colega, asta nu inseamna ca ai punctajul 0. Sincera sa fiu si eu am fost dezamagita de punctajul primit la prima lucrare, am facut contestatie dar nu am primit niciun raspuns. In viitor evita sa folosesti cuvantul 'dezamagit/a' cand faci contestatie la intro...asa se pare ca tutorii sunt iritati de acest cuvant si au uitat ca nu demult au fost si ei studenti.
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus