UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Proiect de semestru - Psihologie cognitiva

5 participanți

In jos

Proiect de semestru - Psihologie cognitiva Empty Proiect de semestru - Psihologie cognitiva

Mesaj  Admin bis Sam Mar 06, 2010 10:22 pm

Proiect de semestru. Deadline: 01.06.10. Punctaj maxim acordat 2 ...

data de predare actuala/valabila (anuntata ulterior): 17 iunie

Ultima editare efectuata de catre Admin bis in Vin Iun 11, 2010 9:56 am, editata de 1 ori

Admin bis
Admin

Data de inscriere : 29/11/2009

https://psihologieidd.forumgratuit.ro

Sus In jos

Proiect de semestru - Psihologie cognitiva Empty Re: Proiect de semestru - Psihologie cognitiva

Mesaj  thea Joi Mai 20, 2010 10:04 am

PROIECT PSIHOLOGIE COGNITIVĂ

Anul I, IDD

2010

Imaginati-va cazul unei persoane cu amnezie (anterograda sau retrograda). Descrieti functionarea cognitiva a acestei persoane. Oferiti exemple in care sa ilustrati felul in care un amnezic ar reactiona la o situatie/persoana noua (cunoscuta dupa declansarea amneziei) si la una veche (cunoscuta inaintea declansarii amneziei). De asemenea, propuneti explicatii posibile pentru afectarea unui anumit tip de memorie in cazul descris.

Pentru realizarea proiectului tineti cont de urmatoarele recomandari:

· definirea si explicarea, pe baza bibliografiei recomandate la curs, a conceptelor relevante (memorie semantica vs. episodica; MSD vs. MLD; memorie explicita vs. memorie implicita; amnezie antero- si retrograda)

· Descrieti profilul cognitiv al cazului prezentat (memorie, inteligenta, limbaj, etc.)

· Exemple de situatii noi si vechi si raspunsul persoanei cu amnezie

· Explicatii posibile pentru deficitele mnezice specifice.

Limită de pagini: 2

Modalitate de trimitere: Proiectul se va trimite pe adresa

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dGJXZXItVmlWWUdfVFpCdVoyaVNlN3c6MA

pana la data de 17 iunie 2010.

Punctaj maxim: 2 puncte.

thea
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land

Sus In jos

Proiect de semestru - Psihologie cognitiva Empty Re: Proiect de semestru - Psihologie cognitiva

Mesaj  Admin bis Mar Iun 01, 2010 4:26 pm

Surse bibliografice suplimentare (primite de la Renata Heilman la ultimele consultatii):

- M. Miclea (2003) - Psihologie cognitiva

- Clive Wearing, Life Without Memory: The Case of Clive Wearing, Part 1

- Clive Wearing, Part 2: Living Without Memory

- Cazul HM

- Diferite forme de dementa (boala Alzheimer)

Admin bis
Admin

Sus In jos

Proiect de semestru - Psihologie cognitiva Empty deci care e deadline-ul?

Mesaj  Dan Muresan Vin Iun 11, 2010 9:26 am

1.06 sau 17.06?

Dan Muresan

Data de inscriere : 11/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Olga Vin Iun 11, 2010 9:53 am

17 iunie...asa scrie si pe site-ul facultatii la anuntarea subiectului. 1 iunie era preluat din suportul de curs si daca data era valabila intrebarea era cam intarziata.
Olga
Olga
Alpha
Alpha

Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj  Admin bis Vin Iun 11, 2010 9:54 am

Olga a scris:17 iunie...asa scrie si pe site-ul facultatii la anuntarea subiectului. 1 iunie era preluat din suportul de curs si daca data era valabila intrebarea era cam intarziata.
17 iunie ... cum spune olga

succes!

Admin bis
Admin

Sus In jos

Proiect de semestru - Psihologie cognitiva Empty re

Mesaj  Dan Muresan Vin Iun 11, 2010 9:58 am

Olga a scris:17 iunie...asa scrie si pe site-ul facultatii la anuntarea subiectului. 1 iunie era preluat din suportul de curs si daca data era valabila intrebarea era cam intarziata.

da, stiu.. nu intelegeam ce cauta data de 1 acolo.

Dan Muresan

Data de inscriere : 11/01/2010

Sus In jos

Proiect de semestru - Psihologie cognitiva Empty Rezultate proiect psihologie cognitiva

Mesaj  Indicate the Icon Mier Iul 28, 2010 9:10 am

Am schimbat sistemul de operare si am ramas fara tabelul cu notele la proiectul de semestru la cognitiva. L-am cautat, dar nu-l gasesc nicaieri. Cine l-a salvat, rog sa il uploadeze undeva (aici, pe grup, unde ii e mai convenabil). Mersi

Indicate the Icon
Interesat
Interesat

Data de inscriere : 03/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin bis Mier Iul 28, 2010 9:49 am

Indicate the Icon a scris:Am schimbat sistemul de operare si am ramas fara tabelul cu notele la proiectul de semestru la cognitiva. L-am cautat, dar nu-l gasesc nicaieri. Cine l-a salvat, rog sa il uploadeze undeva (aici, pe grup, unde ii e mai convenabil). Mersi

sunt 2 tabele cu notele, postate pe grup, la Files > Psihologie Cognitiva

Admin bis
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum