Proiect de semestru - Psihologie cognitiva
5 participanți
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I semestrul 2 :: Informatii reorganizate din semestrul 2 (members only) :: Psihologie Cognitiva
Pagina 1 din 1
Proiect de semestru - Psihologie cognitiva
Proiect de semestru. Deadline: 01.06.10. Punctaj maxim acordat 2 ...
data de predare actuala/valabila (anuntata ulterior): 17 iunie
data de predare actuala/valabila (anuntata ulterior): 17 iunie
Ultima editare efectuata de catre Admin bis in Vin Iun 11, 2010 9:56 am, editata de 1 ori
Re: Proiect de semestru - Psihologie cognitiva
PROIECT PSIHOLOGIE COGNITIVĂ
Anul I, IDD
2010
Imaginati-va cazul unei persoane cu amnezie (anterograda sau retrograda). Descrieti functionarea cognitiva a acestei persoane. Oferiti exemple in care sa ilustrati felul in care un amnezic ar reactiona la o situatie/persoana noua (cunoscuta dupa declansarea amneziei) si la una veche (cunoscuta inaintea declansarii amneziei). De asemenea, propuneti explicatii posibile pentru afectarea unui anumit tip de memorie in cazul descris.
Pentru realizarea proiectului tineti cont de urmatoarele recomandari:
· definirea si explicarea, pe baza bibliografiei recomandate la curs, a conceptelor relevante (memorie semantica vs. episodica; MSD vs. MLD; memorie explicita vs. memorie implicita; amnezie antero- si retrograda)
· Descrieti profilul cognitiv al cazului prezentat (memorie, inteligenta, limbaj, etc.)
· Exemple de situatii noi si vechi si raspunsul persoanei cu amnezie
· Explicatii posibile pentru deficitele mnezice specifice.
Limită de pagini: 2
Modalitate de trimitere: Proiectul se va trimite pe adresa
https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dGJXZXItVmlWWUdfVFpCdVoyaVNlN3c6MA
pana la data de 17 iunie 2010.
Punctaj maxim: 2 puncte.
Anul I, IDD
2010
Imaginati-va cazul unei persoane cu amnezie (anterograda sau retrograda). Descrieti functionarea cognitiva a acestei persoane. Oferiti exemple in care sa ilustrati felul in care un amnezic ar reactiona la o situatie/persoana noua (cunoscuta dupa declansarea amneziei) si la una veche (cunoscuta inaintea declansarii amneziei). De asemenea, propuneti explicatii posibile pentru afectarea unui anumit tip de memorie in cazul descris.
Pentru realizarea proiectului tineti cont de urmatoarele recomandari:
· definirea si explicarea, pe baza bibliografiei recomandate la curs, a conceptelor relevante (memorie semantica vs. episodica; MSD vs. MLD; memorie explicita vs. memorie implicita; amnezie antero- si retrograda)
· Descrieti profilul cognitiv al cazului prezentat (memorie, inteligenta, limbaj, etc.)
· Exemple de situatii noi si vechi si raspunsul persoanei cu amnezie
· Explicatii posibile pentru deficitele mnezice specifice.
Limită de pagini: 2
Modalitate de trimitere: Proiectul se va trimite pe adresa
https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dGJXZXItVmlWWUdfVFpCdVoyaVNlN3c6MA
pana la data de 17 iunie 2010.
Punctaj maxim: 2 puncte.
thea- Alpha
Data de inscriere : 01/12/2009
Localizare : no man's land
Surse bibliografice suplimentare (primite de la Renata Heilman la ultimele consultatii):
- M. Miclea (2003) - Psihologie cognitiva
- Clive Wearing, Life Without Memory: The Case of Clive Wearing, Part 1
- Clive Wearing, Part 2: Living Without Memory
- Cazul HM
- Diferite forme de dementa (boala Alzheimer)
- M. Miclea (2003) - Psihologie cognitiva
- Clive Wearing, Life Without Memory: The Case of Clive Wearing, Part 1
- Clive Wearing, Part 2: Living Without Memory
- Cazul HM
- Diferite forme de dementa (boala Alzheimer)
17 iunie...asa scrie si pe site-ul facultatii la anuntarea subiectului. 1 iunie era preluat din suportul de curs si daca data era valabila intrebarea era cam intarziata.
Olga- Alpha
Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Cluj-Napoca
17 iunie ... cum spune olgaOlga a scris:17 iunie...asa scrie si pe site-ul facultatii la anuntarea subiectului. 1 iunie era preluat din suportul de curs si daca data era valabila intrebarea era cam intarziata.
succes!
re
Olga a scris:17 iunie...asa scrie si pe site-ul facultatii la anuntarea subiectului. 1 iunie era preluat din suportul de curs si daca data era valabila intrebarea era cam intarziata.
da, stiu.. nu intelegeam ce cauta data de 1 acolo.
Dan Muresan- Mesaje : 3
Data de inscriere : 11/01/2010
Rezultate proiect psihologie cognitiva
Am schimbat sistemul de operare si am ramas fara tabelul cu notele la proiectul de semestru la cognitiva. L-am cautat, dar nu-l gasesc nicaieri. Cine l-a salvat, rog sa il uploadeze undeva (aici, pe grup, unde ii e mai convenabil). Mersi
Indicate the Icon- Interesat
Data de inscriere : 03/12/2009
Indicate the Icon a scris:Am schimbat sistemul de operare si am ramas fara tabelul cu notele la proiectul de semestru la cognitiva. L-am cautat, dar nu-l gasesc nicaieri. Cine l-a salvat, rog sa il uploadeze undeva (aici, pe grup, unde ii e mai convenabil). Mersi
sunt 2 tabele cu notele, postate pe grup, la Files > Psihologie Cognitiva
Subiecte similare
» Psihologie experimentala - Proiect de semestru
» Proiect semestru - Introducere in psihologie - Deadline:16.01.2010
» Proiectul de semestru - Introducere in psihologie II
» proiect de semestru
» Proiect de semestru
» Proiect semestru - Introducere in psihologie - Deadline:16.01.2010
» Proiectul de semestru - Introducere in psihologie II
» proiect de semestru
» Proiect de semestru
UBB CLUJ Psihologie IDD an I - 2009-2010 :: Psihologie IDD an I semestrul 2 :: Informatii reorganizate din semestrul 2 (members only) :: Psihologie Cognitiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|